Rå mandelkage
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Kilde : Raa-mad.dk Indsendt : Red : |
|
|
Mandler foodprocesses til konsistens som gryn, udstenede dadler tilsættes til det hænger sammen i en stor klump og man frygter for sin foodprocessor. Ikke for mange dadler, da bunden dels bliver for sød, dels for klistret. Bunden fryses for at give konsistens, indtil 15-30 min før spisning.
Bunden dækkes af skivet frugt, f.eks. bananer, jordbær, ferskner, nektariner, osv. Overhældes med f.eks. cashewcreme (men mandel- eller macadamiacreme er også vidunderligt): Cashewnødder blendes med friskpresset appelsinsaft og frøene fra en halv stang vanilie. For at give anden smag og farve kan tilsættes frosne bær. Jordbær er geniale, skovbærblanding giver en virkelig sexet farve, hindbær giver mere konsistens pga. de små 'kerner'. Blåbær er ren luksus. |
|
Opskriften er vist 24228 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne