Æbletærte med Mandellåg
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Mia Bengtsen Indsendt : Red : |
|
|
Skræl- og skær æblerne i både.
Æblerne lægges i tærteform og drysses med kanel og lidt sukker.
Smør og sukker røres sammen, og resten blandes heri.
Dejen fordeles over æblerne.
Bages midt i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader (forvarmet ovn) til den er jævn gylden-brun.
Tips: Tærten serveres lun med flødeskum til, uhm :-) |
|
Opskriften er vist 24996 gange,
og udskrevet 886 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (151 stemmer) |
|
Kommentarer Danka 10.09.2021 - 2021-09-10 12:56:49 Super lækker nem at lave, familiens favorit Mums Ida - 2013-11-02 19:02:32 Det er nok lidt meget at kalde det en tærte, når der ingen dej er under æblerne, smagen er på ingen måde over middel og selve kagen bliver til en gang bløde æbler med sprød mandeldej oven på. Absolut ikke et specielt kønt syn eller noget jeg vil servere for gæster. Julie - 2011-09-14 21:07:11 Bagte en blanding af denne og "Apple pie" også her fra siden. Den er i ovnen nu og det dufter himmelsk!! :D jeg glæder mig! Astrid L. - 2011-06-08 09:54:17 SUPER LÆKKER !!! Og nem og hurtig at lave med få ingredienser. Det er min nye yndlings-æbletærte. Kan i den grad anbefales! Mie - 2008-09-28 15:06:39 Hvor mange gram mandler er 2 dl ca? Homegirls.dk - 2008-04-13 12:27:56 Den smager så godt, at man må bage den igen!! Sarah - 2007-11-13 16:07:42 Stor succes nem at lave til et stort selskab, 30 pers. Man kan tilføje revet marcipan og citronskal til dejen Frk. Kageglad - 2007-10-06 11:32:13 vildt god tærte. den var meget populær til min fødselsdag) Elsebeth - 2007-08-07 12:43:40 Absolut henrivende.Og hvis man lige også drypper æblerne med Grand Marnier inden dejen kommer på, giver det lige prikken over i'et... Helle - 2007-08-07 12:40:09 Hvor er den bare god!!! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk tærte. Nem at lave. Smager rigtig godt. Bestemt en tærte jeg skal bage igen... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne