Kokos-Mandel Kage med chokolade

Kokos-Mandel Kage med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Katrine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.smør
1.5 dl.mælk
3 æg
375 g.sukker
225 g.hvedemel
150 g.finthakkede mandler
100 g.kokosmel
3 tsk.bagepulver
 
 Top:
125 g.mørk smeltechokolade
2 spsk.nutella
25 g.mandler
25 g.kokosmel
 
Opskrift:
Smelt smørren i en gryde, og hæld herefter mælken i. Pisk æggene og sukkeret i 5-7 min, til en luftig æggesnaps. Bland mel, hakkede mandler, kokosmel og bagepulver i en anden skål, og vend forsigtigt i æggesnapsen skriftevis med det smeltede smør. Læg bagepapir i en 32x20 bradepande, og hæld dejen i.

Bagetid: 175 grader, traditionel ovn, Ca. 35 min.

Lad kagen køle af i ca. 15 min.

Top:
Smelt chokoladen og nutellaen over vandbad. Når kagen er kølet af, spredes chokoladen ud over kagen i et jævnt lag. Pynt med hele mandler og kokos, mens chokoladen stadig ikke er størknet.





karakterer:
Opskriften er vist 2880 gange,
og udskrevet 72 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu