Kokos-Mandel Kage med chokolade
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Katrine Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørren i en gryde, og hæld herefter mælken i. Pisk æggene og sukkeret i 5-7 min, til en luftig æggesnaps. Bland mel, hakkede mandler, kokosmel og bagepulver i en anden skål, og vend forsigtigt i æggesnapsen skriftevis med det smeltede smør. Læg bagepapir i en 32x20 bradepande, og hæld dejen i.
Bagetid: 175 grader, traditionel ovn, Ca. 35 min. Lad kagen køle af i ca. 15 min. Top: Smelt chokoladen og nutellaen over vandbad. Når kagen er kølet af, spredes chokoladen ud over kagen i et jævnt lag. Pynt med hele mandler og kokos, mens chokoladen stadig ikke er størknet. |
|
Opskriften er vist 2880 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne