Ferskner med mandelcreme
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblas i koldt vand i 5 min. Afdryp fersknerne,tag 2 fra og læg resten på et fad. Mos de 2 halve ferskner med en gaffel,varm mosen lidt op og smelt den afdryppede husblas deri. Rør sherry i og stil mosen køligt til den begynder at stivne. Pisk fløden stiv,og vend den i ferskenmosen sammen med 2-3 spsk. mandelsplitter. Lad skålen stå i køleskab et par timer eller længere. Top ferskencremen op i halve ferskner og pynt med mandelsplitter.
|
|
Opskriften er vist 13871 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne