Mandeltærte med chokolade-top
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt af : S.D. Indsendt : Red : |
|
|
Rør smøret blødt og luftigt med sukkeret. Rør den revne marcipanmasse i. Del æggene i blommer og hvider, og rør blommerne i smørmassen lidt ad gangen. Rør også mel og blendede/finthakkede mandler i dejen. Pisk æggehviderne til skum og pisk dem seje med sukker, så de kan holde luften, mens de vendes i dejen. Kom dejen i en smurt raspet springform på ca. 26 cm. Bages ved 175 gr. i ca. 50 min. Lad den afkøle.
Smelt chokoladen over vandbad og tag den af. Når den er ca. 30 gr., røres æggeblommerne i. Skulle det stivne for meget, røres en smule fløde i. Ellers piskes fløden til skum, der røres i chokolademassen. Kan evt. tilsættes revet appelsinskal. Hæld moussen på kagen, mens den stadig er i formen. Afkøl helt. |
|
Opskriften er vist 9179 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne