Mandelsmåkager 02

Mandelsmåkager 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  ekstra mel til udrulning
   
Opskrift:
Hak mandlerne fint i foodprocessor. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen og kør den sammen med de hakkede mandler. Ælt dejen sammen med hænderne og læg den koldt 1 time i køleskabet. Rul dejen ud på et melstrøet bord og stik småkagerne ud i facon efter ønske. Kagerne bages små 6 minutter ved 200 grader.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mandelsmåkager

karakterer:
Opskriften er vist 32080 gange,
og udskrevet 887 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12437 (2961 kcal)
KJ pr. Portion 12437 (2961 kcal)
Vægt ialt 647 gram
Vægt pr. Portion 647 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1920 KJ (457 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 29.2 gram
Kulhydrat 42.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-09-30 07:33:10
Hvor mange bliver der ud af det ca

  -   2012-12-20 18:57:35
nem, hurtig og smager bare godt evt med et drys kanel og sukker på:-)

  -   2012-06-17 16:07:50
Super lækker. Jeg har lige bagt den med olie i stedet for smør og fuldkornshvedemel i stedet for hvid hvedemel. De smager super og er svære at holde fingrene fra!

  -   2011-04-13 05:34:00
folk elskede dem