Gulerod/fersken muffins med mandelglasur

Gulerod/fersken muffins med mandelglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
300 g.smør eller margarine
400 g.sukker
4 æg
250 g.reven gulerod
500 g.ferskner fra dåse
0.5 dl.ferskensaft
200 g.kokosmel
3 tsk.bagepulver
1 spsk.vaniljesukker
350 g.hvedemel
 
 Glasur:
200 g.flormelis
2-3 dråbermandelessens
0.25 dl.kogende vand
 
Opskrift:
Blend ferskner og ferskensaft.
Riv gulerødderne.
Smelt smørret/margarinen og bland det med sukkeret.
Rør æggene i et af gangen.
Tilsæt gulerødder, fersken, kokosmel, vaniljesukker og bagepulver.
Rør det godt sammen.
Tilsæt melet.
Fordel dejen i muffinsforme. (Der er nok dej til to bradepander med forme på.)
Bag dem i 20 minutter på 200 grader C. alm. ovn.
Lad dem køle af.
Overtræk dem med glasur.





karakterer:
Opskriften er vist 5477 gange,
og udskrevet 107 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu