Gulerod/fersken muffins med mandelglasur
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Blend ferskner og ferskensaft.
Riv gulerødderne. Smelt smørret/margarinen og bland det med sukkeret. Rør æggene i et af gangen. Tilsæt gulerødder, fersken, kokosmel, vaniljesukker og bagepulver. Rør det godt sammen. Tilsæt melet. Fordel dejen i muffinsforme. (Der er nok dej til to bradepander med forme på.) Bag dem i 20 minutter på 200 grader C. alm. ovn. Lad dem køle af. Overtræk dem med glasur. |
|
Opskriften er vist 5477 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne