Mandel biscotti
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Hak mandler groft i foodprocessoren og bland dem med bagepulver. Bland de øvrige ingredienser i. Når dejen er til at have med at gøre, formes den til 4 pølser - 5 cm. brede, 2 cm. høje og knap så lange som en bradepande. Bages i ovnen ved 160ْC varmluft i 30-35 minutter. Når kagerne er kølet lidt af skæres de i skiver på ca. 1 cm. tykkelse og lægges på en rist.
|
|
Opskriften er vist 20064 gange,
og udskrevet 453 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Michelle - 2010-05-20 13:23:14 Jo de skal i ovnen igen, til de er hårde og tørre.. ca 1time.. gitte - 2009-01-26 09:18:46 Når de så ligger der på risten, skal de så ikke bages igen? Eller er de færdige? karen - 2007-12-14 15:27:48 hvor mange bliver der ud af en portion? Tina - 2005-01-01 01:01:01 de smager rigtig godt hvis man kommer kanel i og udskifter halvdelen af hvedemelen med durumhvedemel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne