Svesker med mandellåg (Stegeso)
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : Red : |
|
|
Læg sveskerne i blød, kog dem og udsten dem, inden de lægges i den gennemfugtede stegeso.
Riv mandlerne.
Smuldr mel og fedtstof med sukker og mandler.
Drys dette over sveskerne.
Gab desserten ved 220 grader i ca. 1 ¼ time.
Spis evt. flødeskum til.
I stedet for svesker kan anvendes kirsebær, abrikoser eller æbler.
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter. |
|
Opskriften er vist 10007 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2011-11-30 10:53:52 Da min stegeso er emaljeret/glat indeni giver den vel ikke afamag - eller gør den? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne