Mandel kage
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Mel og smør samt sukker smuldres og æggeblommer tilsættes. Dejen æltes sammen. Lad den stå koldt i 60 min. Derefter rulles dejen ud i en plade med bagepapir og bages ved 200 grader.
Mandelbund Æggehviderne og sukker piskes stive. Mandlerne tilsættes i massen. Hæld massen ud på en plade med bagepapir og bag den ved 175 grader i 10 min. Derefter afkøles den. Creme: Smør sukker piskes til creme. Æggeblommerne piskes et efter et deri. Tilsæt kaffen og lad cremen afkøle. Cremen skal fordeles på mørdejsbunden og mandelbunden lægges ovenpå. Del kagen i 50 stykker. Tips: Kagerne kan serveres lige fra fryseren. |
|
Opskriften er vist 13714 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne