Mandel-regnbuer
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : |
|
|
Mandlerne smuttes og skæres over på langs.
Kan evt. købes færdighakkede.
Mandlerne ristes på en pande, til de er gyldne.
Man kan bruge smør, men det er strengt taget ikke nødvendigt.
Ørrederne renses, hoved og hale skæres af.
Fiskene vendes i paneringen og steges gyldne på panden, ca. 5 minutter på hver side.
Til stegningen kan evt. anvendes halvt olivenolie og halvt fedtstof.
Anretning: Ørrederne anrettes rygende varme på et fad. De ristede mandler drysses over. Citroner serveres i både eller citronsaft hældes over efter behag. Pynt med persille. Til fiskene spises små pillekartofler. Der hører ingen sauce til denne ret, men koldt smør kan serveres til. Der anbefales en halvtør hvidvin til fiskene. |
|
Opskriften er vist 10261 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne