Mandelmazariner
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : |
|
|
Hak mel og fedtstof sammen.
Tilsæt flormelis og æggeblomme og arbejd det hurtigt sammen til en dej.
Lad dejen hvile koldt i ca. 30 minutter.
Skold, smut og mal mandlerne lit fyldet. Rør fedtstof og flormelis hvidt og luftigt. Tilsæt æggene, et ad gangen, og rør kraftigt. Tilsæt malede mandler og bland. Smør 16 små kageforme med fedtstof. Del dejen i 16 stykker og tryk dejen ud i formene. Læg en klat fyld i hver form. Drys groft hakkede mandler over. Bag kagerne ved 200 grader i ca. 20 minutter eller til de er gyldne. Tips: Du kan også lave en stor mazarinkage. Brug da helst en form med løs bund, en såkaldt springform. |
|
Opskriften er vist 8970 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne