Mandelmazariner

Mandelmazariner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 dl.hvedemel
85 g.smør eller margarine
1 dl.flormelis
1 æggeblomme
 smør eller margarine til formene
 groft hakkede mandler
 
 Fyld:
1.5 dl.mandler
75 g.smør eller margarine
1.5 dl.flormelis
2 æg
 
Opskrift:
Hak mel og fedtstof sammen. Tilsæt flormelis og æggeblomme og arbejd det hurtigt sammen til en dej. Lad dejen hvile koldt i ca. 30 minutter.

Skold, smut og mal mandlerne lit fyldet. Rør fedtstof og flormelis hvidt og luftigt. Tilsæt æggene, et ad gangen, og rør kraftigt. Tilsæt malede mandler og bland.

Smør 16 små kageforme med fedtstof. Del dejen i 16 stykker og tryk dejen ud i formene. Læg en klat fyld i hver form. Drys groft hakkede mandler over.

Bag kagerne ved 200 grader i ca. 20 minutter eller til de er gyldne.

Tips:

Du kan også lave en stor mazarinkage. Brug da helst en form med løs bund, en såkaldt springform.





karakterer:
Opskriften er vist 8970 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu