Toscansk mandeltærte
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes til en tyk æggesnaps, og heri røres nu mel, bagepulver og fløde. Smørret, der er smeltet og afkølet, røres i til sidst.
Dejen hældes i en smurt springform. Bager ved 175-200 gader C. i 30 min. Imens kagen bager, koges glasuren sådan: I en tykbundet gryde kommes smuttede, grofthakkede eller snittede mandler sammen med sukker, smør, mel og fløde, og det koger op til en grødagtig masse. Når kagen mangler 10 min i at være færdig hældes glasuren over. Kagen får de sidste minutter lidt mere varme således at glasuren bliver lysebrun. |
|
Opskriften er vist 14484 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne