Toscansk mandeltærte

Toscansk mandeltærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
150 g.sukker
100 g.hvedemel
1 strøget tsk. bagepulver
2 spsk.fløde
100 g.smeltet afsvalet smør
 
 Tosca-mandelmasse
50 g.smuttede mandler
2 spsk.smør
50 g.sukker
1 lille spsk. hvedemel
1 spsk.fløde
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes til en tyk æggesnaps, og heri røres nu mel, bagepulver og fløde. Smørret, der er smeltet og afkølet, røres i til sidst.

Dejen hældes i en smurt springform. Bager ved 175-200 gader C. i 30 min.

Imens kagen bager, koges glasuren sådan:
I en tykbundet gryde kommes smuttede, grofthakkede eller snittede mandler sammen med sukker, smør, mel og fløde, og det koger op til en grødagtig masse.

Når kagen mangler 10 min i at være færdig hældes glasuren over. Kagen får de sidste minutter lidt mere varme således at glasuren bliver lysebrun.





karakterer:
Opskriften er vist 14484 gange,
og udskrevet 421 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu