Æbledessert med mandellåg
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Skær æblerne i både og læg dem taglagt i et smurt ovnfast fad.
Drys med sukker, citronskal og -saft. Mandlerne som er smuttede males. Pisk hviderne stive. Pisk derefter halvdelen af flormelissen i hviderne. Resten af flormelissen vendes sammen med mandelmelet forsigtigt i hviderne. Massen fordeles over æblerne. Bages nederst i ovnen ved ca. 175 gr. i ½ time. |
|
Opskriften er vist 8645 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne