Mandelsnitter med hvid chokolade

Mandelsnitter med hvid chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Snitter

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
150 g.smuttede mandler
400 g.hvid chokolade
50 g.spiseklar tørrede abrikoser
75 g.smør
1 tsk.vanillesukker
3 bægrehele æg uden skal
150 g.sukker
120 g.hvedemel
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 190 grader C. Smør 2 runde forme let (20 cm i diameter), og beklæd bunden af dem med bagepapir.

Hak mandlerne og halvdelen af den hvide chokolade groft. Sørg for, at stykkerne er nogenlunde ensartet store. Skær abrikoserne i stykker af samme størrelse. (tip: brug evt. en saks til at findele abrikoserne).

Smelt resten af den hvide chokolade sammen med smørret i en skål over et vandbad.

Pisk ægget og sukker tykt og hvidt i en skål. Hæld så blandingen i den smeltede chokolade under konstant piskning.

Sigt melet over blandingen og rør det i. Rør til sidst mandler, hakket hvid chokolade og abrikoser i.

Fordel dejen i de to forme og glat den jævn. Bages ca. 30 minutter eller til oversiden er fast og sprød. Afkøl kagen i formen og skær den i snitter.





karakterer:
Opskriften er vist 9064 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-03 19:11:44
Du køber æggene i bæger. Et æg svare til 1,5 æg, det vil sige, du skal bruge 4,5 æg til denne opskrift.

  -   2005-01-01 01:01:01
3 bægre hele æg ??? Kunne man ikke lige være lidt mere præcis!