Mandelfromage

Mandelfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg, delte
2 spsk.sukker
50 g.smuttede, hakkede mandler
0.5 dl.mandel-likør eller 1 tsk. mandel-essens
4 Husblas, blade
2 dl.piskefløde, pisket til skum
5 dl.kirsebærsauce
 
Opskrift:
Æggeblommer og sukker røres godt. Mandler og likør tilsættes. Den udblødte husblas smeltes over damp og røres i. Når massen begynder at blive jævn, blandes flødeskum og stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Fromagen fyldes i en skål og pyntes med syltede eller henkogte kirsebær. lagen fra bærrene eller kirsebærsaft jævnes med Ideal jævning og serveres til, kold eller lunken.





karakterer:
Opskriften er vist 18139 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu