Mandelfromage
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer og sukker røres godt. Mandler og likør tilsættes. Den udblødte husblas smeltes over damp og røres i. Når massen begynder at blive jævn, blandes flødeskum og stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Fromagen fyldes i en skål og pyntes med syltede eller henkogte kirsebær. lagen fra bærrene eller kirsebærsaft jævnes med Ideal jævning og serveres til, kold eller lunken.
|
|
Opskriften er vist 18139 gange,
og udskrevet 369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne