Mandel-, hasselnødde- eller solsikkemælk
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Kilde : joy Indsendt : |
|
|
Blend alle ingredienser så længe som muligt for at få nødderne blendet så meget i stykker som muligt. Si mælken, og blend pulpen endnu en gang eller 2 med nyt vand.
Holder sig 2-3 dage i køleskab. Mælken skiller, når den har stået et stykke tid, og skal rystes/omrøres før brug. Mælken kan smagssættes med kanel, koriander, vanilje, carob, honning, osv. Tips: Nøddepulpen kan bruges til at lave dehydrerede burgere, og kan endda fryses ned, hvis man ikke har brug for den med det samme. |
|
Opskriften er vist 12523 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne