Mandel-, hasselnødde- eller solsikkemælk

Mandel-, hasselnødde- eller solsikkemælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Mælkeprodukterstatninger

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandKilde : joy

Indsendt :     

Ingredienser:
5 dl.vand
 
5 dl.mandler hasselnødder eller solsikkefrø eller en blanding af to eller tre af dem. Lagt i blød mindst 6 timer
 
2 medjool-dadler eller 4 andre slags stenfri.
 
Opskrift:
Blend alle ingredienser så længe som muligt for at få nødderne blendet så meget i stykker som muligt. Si mælken, og blend pulpen endnu en gang eller 2 med nyt vand.

Holder sig 2-3 dage i køleskab. Mælken skiller, når den har stået et stykke tid, og skal rystes/omrøres før brug.

Mælken kan smagssættes med kanel, koriander, vanilje, carob, honning, osv.

Tips:

Nøddepulpen kan bruges til at lave dehydrerede burgere, og kan endda fryses ned, hvis man ikke har brug for den med det samme.





karakterer:
Opskriften er vist 12523 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu