Mandeltærte med jordbærfyld
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Indstil ovnen på 175°. Riv marcipanen fint, tilsæt æg og cremefraiche og rør det sammen. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i marcipanblandingen. Hæld dejen i en smurt tærteform, ca. 20 cm. Bag tærtebunden i ca. 30 min., til den har taget pænt farve. Lad den afkøle.
Rens jordbærrene og læg dem tæt sammen på tærtebunden. Kom gele og vand i en tykbundet gryde og smelt det sammen ved svag varme.
Lad blandingen køle af, til den er næsten stiv, inden den bredes ud over bærrene. Stil den i køleskab til geleen er stivnet helt.
|
|
Opskriften er vist 8683 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne