Andesteg med mandelfyld
Hovedingrediens : And - And hel Indsendt : Red : |
|
|
Hak mandlerne og brødet til fyldet. Brug evt. en persillehakker.
Rør fyldet og lad det trække, til det hænger sammen.
Skyl den optøede and og tør den af med et rent klæde.
Gnid anden med salt.
Kom fyldet i anden. Luk med et par tandstikkere.
Læg anden i en lille bradepande med rystet nedad. Hæld vand ved.
Brun ved 225 grader i 15 min.
Vend anden. Pensel med cironsaft som er blandet med mandler.
Steg videre på nederste rille ved 160 grader i ca. 3 timer.
Læg den stegte and på et varmt fad og lad kødet hvile mindst 10 min. inden den skæres ud. Hæld skyen i en gryde og skum fedtet fra. Tilbered brun sovs af stegeskyen og smag til med salt og evt. appelsinsaft. Hertil serveres hvide og brunede kartofler, rødkål og appelsinskiver. De fleste af årstidens grøntsager kan også bruges som tilbehør |
|
Opskriften er vist 13291 gange,
og udskrevet 362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Kitty - 2015-02-02 10:18:43 En rigtig god og anderledes måde at få andesteg på,når det ikke skal Være traditionel julemanden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne