Mandelspecier med appelsinskal
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ole Simonsen Indsendt : Red : |
|
|
Skær smørret i små stykker og smuldr det i melet. Sigt flormelissen i og tilsæt mandler og appelsinskal. ælt det sammen og tril dejen dejen til to tykke stænger.
Rul stængerne stramt ind i bagepapir og lad dem hvile i køleskab til dagen efter. Skær stængerne i tynde skiver og bag dem ved 200 gr på den næstøverste ribbe i ovnen i alm ovn. Kagerne skal lige være en smule mørke i kanten. Tips: 1 portion giver ca. 120 stk. |
|
Opskriften er vist 2962 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne