Smørsnegle med mandelfyld
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : frk.kageglad Indsendt : Red : |
|
|
Hold lidt mel tilbage og kom resten i en skål. Findel smørret heri.
Rør gæren ud med lidt af mælken som skal være kold. Tilsæt resten af mælken og kom det i skålen sammen med sukker. Rør dejen sammen. Tilsæt lidt mere mel hvis den virker lidt for klæg. Hæld dejen ud på bordet og del den i to dele. Rul hver del ud til en aflang plade ca. 20*40 cm. Riv mandelmassen på råkostjernet og drys det ovenpå smørret. Drys med kardemomme. Rul dejen sammen. Skær den i ca. 2 cm. Tykke skiver som lægges i papirforme. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse ca. 1 time på køkkenbordet (ikke for varmt) Pensel med æg og drys med mandler og sæt pladen i ovnen ved 250 G i 8-10 minutter. |
|
Opskriften er vist 7437 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne