Mandelkage (Sønderjysk)
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Æggeblommerne røres med sukker, indtil det hæver (optager luft i sig) så røres mandler og brød i og til sidst den reven citronskal.
Hældes i en velsmurt form og dækkes med butterdej.
Bages ved 200 grader C i ca. 20 minutter. Butterdej: Mel og halvdelen af smørret, eddike og vand æltes til en smidig masse. Lad dejen hvile koldt i ½ time. Rul den derpå ud og læg resten af smørret på i tynde skiver. Fold dejen sammen og rul den ud igen. Dette gentages et par gange, hvorpå dejen atter lægges koldt. Hvis dejen ikke har optaget smørret, gentages processen. |
|
Opskriften er vist 6580 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne