Mandelcroissanter

Mandelcroissanter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 14 stk.
KagerRet : Kager - Wienerbrød - Winerbrød

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Mandelcroissanter, billede 4 Mandelcroissanter, billede 1 Mandelcroissanter, billede 2 Mandelcroissanter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Wienerbrødsdej:
  Grundej:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Gær, frisk
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Indrulning
300 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Remonce:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
75 gram Ren rå marcipan
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
40 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
1 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Se fremgangsmåde på wienerbrødsdej her:


Croissanter:
Den færdige wienerbrødsdej rulles ud til en plade på 3-4 mm. ca. 40x60 cm. Dejen deles i 2 på langs så du har 2 stykker på 20x60.

Disse stykker skæres i trekanter ca. 15 cm. brede.
Remonce røres af blødt smør, sukker og marcipan revet i mindre stykker til en sammen jævn masse der ligges på den brede ende.
Rulles som horn og lægges på bageplade beklædt med bagepapir og stilles til hævning i 1-2 timer.

Pensles med sammenpisket æg og drysses med mandelflager, bager på midterste rille i Ca.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 15-20 min.

Drysses med flormelis inden de serveres lune.





karakterer:
Opskriften er vist 3163 gange,
og udskrevet 36 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 25275 (6018 kcal)
KJ pr. stk. 1805 (429 kcal)
Vægt ialt 1577 gram
Vægt pr. stk. 112 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1602 KJ (381 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 23.6 gram
Kulhydrat 37.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu