Mandelpleskner
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Mal mandlerne fint og bland dem med 150 g sukker.
Pisk æggehviderne til stift skum og rør de sidste 50 g sukker i.
Bland mandelblandingen i, en skefuld ad gangen og rør det hele til en glat masse.
Afsæt med 2 skeer kager på størrelse med valnødder på en bageplade med bagepapir.
Lad kagerne hvile 2 timer.
Bag kagerne ved ca. 125° i ca. 1 time. Tag kagerne ud af ovnen og sigt flormelis over. |
|
Opskriften er vist 14548 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne