Hsing-jen-ping (kinisisk mandel kage)

Hsing-jen-ping (kinisisk mandel kage), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Oprindelsesland : Kina

KinaFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.fedt (ukrydret)
150 g.sukker
2 æg
1 spsk.Mandelekstrakt
 gul frugtfarve
200 g.hvedemel
2.5 tsk.bagepulver
0.25 tsk.salt
1.25 tsk.smuttede flækkede mandler
1 æg
 
Opskrift:
Forarbejdet:
Rør sukker og fedt sammen, til det bliver let og luftigt. Kom æggene i et ad gangen og rør godt. Tilsæt mandelekstrakt og så meget gul frugtfarve at dejen bliver gylden. Sigt mel, bagepulver og fint salt i dejen og saml den. Del den i to dele og form to ruller på ca. 30 cm’s længde og 4 cm’s brede. Læg dem indpakket i folie i køleskabet i mindst 3 timer.

Bagningen:
Varm ovnen op på 200 grader C. Skær dejen i ½ cm tykke skiver på skrå. Læg dem på en usmurt bageplade og tryk ½ mandel midt på hver. Pensl dem med sammenpisket æg og bag dem ca. 10 minutter, til de er gyldenbrune. Læg de bagte kager til afkøling på en bagerist.





karakterer:
Opskriften er vist 7577 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu