Hsing-jen-ping (kinisisk mandel kage)
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Kina Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Forarbejdet:
Rør sukker og fedt sammen, til det bliver let og luftigt. Kom æggene i et ad gangen og rør godt. Tilsæt mandelekstrakt og så meget gul frugtfarve at dejen bliver gylden. Sigt mel, bagepulver og fint salt i dejen og saml den. Del den i to dele og form to ruller på ca. 30 cm’s længde og 4 cm’s brede. Læg dem indpakket i folie i køleskabet i mindst 3 timer. Bagningen: Varm ovnen op på 200 grader C. Skær dejen i ½ cm tykke skiver på skrå. Læg dem på en usmurt bageplade og tryk ½ mandel midt på hver. Pensl dem med sammenpisket æg og bag dem ca. 10 minutter, til de er gyldenbrune. Læg de bagte kager til afkøling på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 7556 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne