Mandelkage med appelsin 02
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Kog appelsinerne i vand i en time.
Hæld væsken fra. Skær appelsinerne i mindre både og fjern eventuelle sten. Blend appelsiner med skal til en pure. Tænd ovnen på 190 grader C. alm. ovn. Pisk æg og sukker sammen, til det er luftigt. Hak mandlerne i store stykker og tilsæt dem i æggemassen. Tilsæt bagepulver, rasp og vaniljesukker. Rør til sidst appelsinpureen i. Hæld kagen i en rune springform med et stykke bagepapir i bunden. Bag kagen på anden nederste rille i 1 time. Efter 30 minutters bagning, lægges et stykke sølvpapir hen over kagen, hvorefter den bages færdig. Lad kagen køle af og pynt den med flormelis. Server med creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 5967 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne