Mandelflarn med appelsin
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smut og hak mandlerne. Bland mandler, flormelis og mel i en skål. Tilsæt appelsinsaft og reven skal. Smelt fedtstoffet og lad det køle. Bland fedtstoffet i dejen. Rør til det er ordentligt blandet. Dæk skålen med plastfolie og lad det stå koldt i 2 timer. Kom små klatter ad dejen på en plade, der er beklædt med pagepapir. Bred dejen lidt ud. Bag flarnerne ved 175 grader i ca 10 min på midterste rille. Lad flarnerne køle noget, inden du forsigtigt løfter dem af med f.eks. en stegespade. Bøj evt. kagerne over en rund stok. Lad derefter flarnerne blive stive, inden du rører ved dem. Servér dem nybagte, så de ikke mister deres sprødhed.
|
|
Opskriften er vist 12594 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne