Mandelspecier - Specier med mandler
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blødt smør, sukker og sirup røres sammen. Herefter køres de hakkede
mandler, mel og natron i. Når massen er kørt sammen rulles den i
pølser, som specier, stilles på køl ca. 1 times tid, skæres ud i 3-4 mm skiver.
Bages ved 200 grader C. alm ovn i 6-8 minutter på næstøverste rille. |
|
Opskriften er vist 35838 gange,
og udskrevet 660 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Heino - 2012-10-19 11:57:28 Den kan nok bruge lidt mere tid på køl |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne