Hvid chokolademousse med kirsebær og mandelsplitter
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke frysegnet Indsendt af : Cecilie Indsendt : Red : |
|
|
Split vaniljestangen og skub kornene ud. Hæld fløden op i en lille gryde og tilføj vaniljekorn og stang.
Hak den hvide chokolade groft, mens du varmer fløden op uden at den når kogepunktet. Tag vaniljestangen op af fløden. Bland den varme fløde og den hakkede chokolade i en skål og rør rundt for at opnå en blank masse uden klumper. Stil på køl i mindst 8 timer, helst til dagen efter. Hak eller snit de smuttede mandler fint. Pisk den afkølede masse som var det flødeskum. Pas på den ikke bliver piske for meget så den skiller. Når den har nået en let og blød konsistens, anret den i dessertglas. Dryp kold kirsebær sauce ud over toppen af moussen og drys mandelsplitter henover. Pynt med mynteblade og strimler af appelsinskrald. Voíla! Klar til servering. |
|
Opskriften er vist 3822 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer - - 2015-11-24 19:36:23 Den er meget fed og tung, så jeg synes der er nok til dobbelt så mange, altså otte personer. det kan også blive for vammelt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne