Italienske mandelkager
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Hak mandlerne - put dem for eksempel i en frysepose og hak dem med en hammer. Bland dem med mel, bagepulver, sukker, hakkede ingefær og brug æggene til at få dejen til at hænge sammen.
Rul dejen ud som lange, tynde pølser på en bageplade (og husk at livet er for kort til ikke at bruge bagepapir). Pensl dem med æggehvide. Bag dem i ovnen på 180 grader i ca 18 minutter. Tag dem ud og skær pølserne over så hver kage er cirka 3 cm lange. Sænk varmen til 100-125 grader, sæt kagerne ind igen og tør dem til de er stenhårde. Kagerne kan holde evigt i dåser. |
|
Opskriften er vist 31702 gange,
og udskrevet 761 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer elna - 2008-11-19 21:18:23 Hos os er kagerne væk i løbet af få dage, selvom jeg kommer dem i dåse. Så det er et forkert postulat under opskriften, medmindre dåsen er forseglet. De er bare for gode. Jeg har også kommet 5-6 knuste makroner og lidt vanille i. Per - 2008-10-12 07:45:58 Det er vist den småkage som heder Cantuccini (: - 2007-04-10 16:38:32 Det er en rigtig lækker opskrift, den er hver og prøve ! :) anonym - 2005-01-01 01:01:01 ingefær kan erstattes af revet citronskal |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne