Lun mandelkage med kanelcreme
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mandelmassen røres med det Letpiskede æg – med lidt forsigtighed kan det gøres i en blender.
Honning og letpisket fløde røres i og til sidst vendes mandlerne i dejen. Kommes i en velsmurt springform ca. 21 cm. i diameter og bages ved 160 grader i ca. 20 min. Man kan jo prøve om kagen er færdig ved at stikke en strikkepind i – der må ikke hænge dej ved. Kagen bør serveres varm eller lunken – gerne pyntet med flormelis der sigtes over. Til kagen serveres også: Kanelcreme: Fløden piskes til let skum. Kanel og flormelis piskes gradvist i efter smag. Tips: Server kannelurernen kuglet op til den lune kage. Som et smukt supplement kan man servere en frisk figen til hver, skåret ud i kvarte. |
|
Opskriften er vist 30479 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne