Mandelhjerter
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt af : Frederikke Indsendt : Red : |
|
|
Kom mandlerne i en gryde, dæk dem med vand og kog op. Hæld mandlerne i en sigte og smut dem ud af skallen mens de er varme.
Hak de smuttede mandler fint. Bland mandler, mel, sukker og vanillesukker i en skål. Skær smørret i små stykker og ælt det i melblandingen til en smidig dej. Pak dejen ind i køkkenfilm og lad den hvile i køleskab i mindst en time. Opvarm ovnen til 175 grader. Rul dejen ud på et melet bord i 1/2 cm's tykkelse. Tryk hjerter ud med en hjerteformet udstikker. Læg hjerterne på bageplader med bagepapir og bag dem midt i ovnen ved 175 grader i ca. 10 min. Lad kagerne afkøle på en rist. Rør ingredienserne til glasuren sammen i en skål og smør straks glasuren på kagerne. Tips: Opbevar mandelhjerterne tørt. |
|
Opskriften er vist 3759 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne