Resultat ved søgning efter "marmelade" i kategori Syltning : 186 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Æble- og hybenmarmelade
Hyben halveres, kernerne skrabes ud og frugterne skæres atter igennem, hvorefter de skylles godt.
Æblerne skrælles og skæres i små stykker. Kog frugterne i vandet til de er møre. Derefter røres sukker og citronsyre i og marmeladen koger...
se mere her
Solbærmarmelade
Solbærrene skylles og hældes i kogende vand, hvori de koges 5 min.
Sukkeret tilsættes og gives et opkog.
Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt med en gaffel og drysses fint ud over den kogende frugt under omrøring og koger...
se mere her
Appelsinmarmelade
Appelsiner og citroner vaskes og skrælles med kartoffelskræller.
Skrællen skæres i fine strimler (evt. på foodprocessor).
Strimlerne koges i vandet i 15 min.
De hvide hinder fjernes fra frugtkødet, som skæres i småstykker. Kommes i...
se mere her
Brombærmarmelade - Brombær marmelade
De rene, skyllede bær koges under låg sammen med vand og citronsaft i ca. 10 minutter. Det skal safte, og bærrene skal skifte farve.
Sukkeret drysses i, og blandingen koges i yderligere 10 minutter.
Melatin og 2 tsk. sukker blandes...
se mere her
Kirsebærmarmelade
De skyllede bær udstenes og bringes i kog og koges 10 min.
Det meste af sukkeret røres i og koges med 10 min.
Melatin og resten af sukkeret blandes, drysses i under omrøring og koges med 2 min.
Marmeladen skummes og hældes på rene,...
se mere her
Jordbær rabarber marmelade
Læg jordbærrene i en gryde.
Hæld sukker over.
Vask rabarberne grundigt i koldt vand.
Skær rabarberne i små stykker.
Læg rabarberne i gryden og rør forsigtigt rundt.
Lad bærrene stå til de safter.
Kog blandingen i ca. 15 min....
se mere her
Blommemarmelade
De skyllede blommer flækkes og udstenes.
Koges under låg 10 minutter med vandet.
Det meste af sukkeret røres i og koges med 10 minutter.
Melatin og resten af sukkeret blandes og drysses fint over frugten under omrøring og koges...
se mere her
Æblemarmelade med kanel
Æblerne (gerne guldborg) koges møre, presses gennem et dørslag og kommes tilbage i gryden.
Sukker og kanel tilsættes.
Til sidst tilsættes atamon (læs pakkens brugsanvisning).
se mere her
Blåbærmarmelade
Blåbærrene hældes i en gryde og varmes forsigtigt op til frugtmassen koger. Kog bærrene i ca. 5 minutter samtidig med at der røres i gryden. Hæld sukker i og lad det koge med i nogle minutter. Gryden tages så af ilden og Atamión tilsættes....
se mere her
Figenmarmelade
Sukker, vand og vanillen sættes over en gryde og koges i 3 minutter.
Fignerne skæres i kvarte og koges svagt i 15 minutter under konstant omrøring. Det sidste minut tilsættes citronsaften.
Det hældes på glas og afkøles.
se mere her