Æble- og hybenmarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hyben halveres, kernerne skrabes ud og frugterne skæres atter igennem, hvorefter de skylles godt.
Æblerne skrælles og skæres i små stykker. Kog frugterne i vandet til de er møre. Derefter røres sukker og citronsyre i og marmeladen koger til den er jævn. Hæld den til sidst på rene og Atamonskyllede glas, så den kan gemmes til brug vinteren over. |
|
Opskriften er vist 94830 gange,
og udskrevet 1649 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2024-08-25 09:55:01 Det bliver ikke bedre. Jan Markpløjer - 2023-08-18 11:10:33 Altså hva kan jeg sige. Jeg er næsten målløs. kombinationen af sukkeret, hyben og citron er perfekt. kunne ikke have været bedre. 5 stjerner her fra. Lars R. - 2022-10-01 14:49:30 Rigtig fin marmelade.Nem og hurtig. Forslaget med citronen var lige prikken over i'et Poul - 2021-09-05 21:02:30 God grundopskrift! Tilføj skal fra 2 citroner og saften og kødet. June - 2016-09-09 18:05:51 Super nemt og smager så godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne