Sur-sød peberfrugtmarmelade
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt Indsendt : Red : |
|
|
Kom alle ingredienserne i en gryde, og lad det hele simre ved svag varme i 20-30 minutter.
Smag til undervejs, og tilsæt evt. mere ingefær, lime eller sukker.
Husk at røre i gryden jævnligt, så marmeladen ikke brænder på.
Hæld marmeladen på skoldede glas skyllet med atamon eller spiritus, og luk til med det samme. Spis peberfrugtmarmeladen på brød, eller brug den i sandwichs med chorizo, parmaskinke eller ost. |
|
Opskriften er vist 8799 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Betina - 2018-04-07 22:10:12 Smager virkelig skønt, og en god måde at få brugt peberfrugt på, hvis man har nogen liggende der er ved at være lidt kedelige ;) anonym - 2008-07-12 13:44:22 Mange tak for hjælpen,jeg har ikke nogen ide om det er den rigtige, har købt en paprikamarmelade fra Sverige på et fødevaremarked,den smager rigtig dejligt,men 40 kr. for 125 g synes jeg er lige i overkanten,men under alle omstændigheder skal jeg prøve opskriften Hilsen og endnu en gang tak Mai Britt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne