Appelsin-blommemarmelade

Appelsin-blommemarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.appelsiner
1 dl.kogt, koldt vand
1 kg.lyse, modne blommer
1 kg.sukker
3 tsk.Rød Melatin
 
Opskrift:
Appelsinerne vaskes, snittes på langs i tynde både. Blomst og urenheder i skallen skæres bort. Appelsinbådene snittes på et fad i papirtynde trekanter. Kernerne fjernes efterhånden. Appelsinstykkerne, saften på fadet, og vandet kommes i en gryde. De skyllede, udstenede blommer tilsættes, og frugten koges sagte mør under låg 45 min. Det meste af sukkeret tilsættes og koges med 10 min. Melatin og resten af sukkeret blandes godt og drysses fint ud over den kogende marmelade under omrøring. Kogetid: 2 min. Marmeladen hældes op og glassene lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 22513 gange,
og udskrevet 404 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu