Appelsin-blommemarmelade
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
|
|
Appelsinerne vaskes, snittes på langs i tynde både. Blomst og urenheder i skallen skæres bort. Appelsinbådene snittes på et fad i papirtynde trekanter. Kernerne fjernes efterhånden. Appelsinstykkerne, saften på fadet, og vandet kommes i en gryde. De skyllede, udstenede blommer tilsættes, og frugten koges sagte mør under låg 45 min. Det meste af sukkeret tilsættes og koges med 10 min. Melatin og resten af sukkeret blandes godt og drysses fint ud over den kogende marmelade under omrøring. Kogetid: 2 min. Marmeladen hældes op og glassene lukkes.
|
|
Opskriften er vist 22513 gange,
og udskrevet 404 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne