Marmelade af figner og rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Mandlerne smuttes og hakkes groft
Fignerne klippes i strimler og lægges i en skål med vand
Fignerne udblødes i 5 - 6 timer, vandet hældes fra og fignerne drypper af i en sigte
Rabarberstilkene skylles og snittes og koges møre i 1/2 dl vand i en tykbundet gryde
Tilsæt figner, mandler, citronsaft og sukker og lad marmeladen koge i ca. 10 min. uden låg
Marmeladen skummes, tages af varmen og hældes på rene glas, skyllet i Atamon
|
|
Opskriften er vist 13907 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer cigdem - 2009-04-20 21:13:10 Hvad kan man bruge i steden for tørrede figner? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne