Rabarber- og grapefrugtmarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : |
|
|
Rabarberstilkene behandles som ovenfor og drysses med sukker. Grape-frugterne deles. Saften presses ud og hældes i gryden. Skallerne krænges, så det hvide vender ud. Det meste af det hvide trækkes af. Skallerne klippes i strimler, der snittes fint og blandes i marmeladen. Når frugten safter, bringes alt i kog og koges sagte 20 min. Melatin og 1 spsk. ekstra sukker blandes godt og drysses i. Marmeladen koges stærkt 2 min., skummes og fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes.
|
|
Opskriften er vist 13411 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne