Blåbærmarmelade
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blåbærrene hældes i en gryde og varmes forsigtigt op til frugtmassen koger. Kog bærrene i ca. 5 minutter samtidig med at der røres i gryden. Hæld sukker i og lad det koge med i nogle minutter. Gryden tages så af ilden og Atamión tilsættes. Hældes på skoldede syltetøjsglas. Luk låg på med det samme.
|
|
Opskriften er vist 143255 gange,
og udskrevet 1734 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (32 stemmer) |
|
Kommentarer ingelise pederen - 2022-08-18 12:58:04 har brugt citron også for at få syrlighed smager godt. Peter Lassen - 2021-09-26 17:36:50 Perfekt Flemming Koch - 2012-09-15 16:15:53 Endelig en opskrift vi mænd kan forstå Shahen of Florence - 2011-08-20 15:27:35 Mængden af sukker bør reduceres. Synes man skal nøjes med den halve mængde sukker, ellers er den al for sød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne