Hyben-Rabarbermarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt af : Mogens Indsendt : Red : |
|
|
Hyben og rabarber vendes i sukker og citronskal
Kogens ved svag varme i ca 3 kvarter Konsistensen bliver klar og næsten sirupsagtig. |
|
Opskriften er vist 13007 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-07-29 11:15:46 Smager så fuglene synger |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne