Appelsinmarmelade 02
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : olsa Indsendt : Red : |
|
|
Vasker frugterne (appelsin, grape, citron ) godt – renser overfladen med en ”grøn-rens-svamp”.
Skræller frugterne. Fjerner mest muligt af det hvide mellemlag fra appelsinkødets overflade og skrællens inderside. Blender frugtkødet. Skærer skrællen i strimler – her bestemmer du selv størrelsen alt efter hvor grov en marmelade, du ønsker. - Jeg laver dem gerne 2 – 3 cm lange og 3 mm brede. Opløser sukkeret i så lidt vand som muligt – og det behøver ikke være ret meget, når man varmer det godt op samtidigt. Blander det hele i en stor gryde og lader det småkoge ca. 3 timer. Husker ofte at røre. Man kan lade det koge 2 – 4 timer alt efter hvilken konsistens, man ønsker. Jo længere kogetid jo mere ”karamelagtig” konsistens. |
|
Opskriften er vist 16812 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne