Appelsinmarmelade 02

Appelsinmarmelade 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : olsa

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.renset frugt (skræl + frugtkød)
700 g.sukker
 
 Frugten kan være appelsiner, grapefrugt, citroner, lime og pomelo
 
Opskrift:
Vasker frugterne (appelsin, grape, citron ) godt – renser overfladen med en ”grøn-rens-svamp”.

Skræller frugterne.

Fjerner mest muligt af det hvide mellemlag fra appelsinkødets overflade og skrællens inderside.

Blender frugtkødet.

Skærer skrællen i strimler – her bestemmer du selv størrelsen alt efter hvor grov en marmelade, du ønsker. - Jeg laver dem gerne 2 – 3 cm lange og 3 mm brede.

Opløser sukkeret i så lidt vand som muligt – og det behøver ikke være ret meget, når man varmer det godt op samtidigt.

Blander det hele i en stor gryde og lader det småkoge ca. 3 timer. Husker ofte at røre.

Man kan lade det koge 2 – 4 timer alt efter hvilken konsistens, man ønsker. Jo længere kogetid jo mere ”karamelagtig” konsistens.





karakterer:
Opskriften er vist 16812 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu