Hyben/æble/ingefær marmelade
Hovedingrediens : Bær - Hyben Indsendt : Red : |
|
|
Skræl ingefær og gulerødder og skær dem i tynde strimler. Skræl æblerne og
skær dem i mindre stykker. Kog frugt og grøntsager mørt under låg. Blendes
og kommes tilbage i gryden sammen med syltesukker. Varmes op under
omrøring og koger i 5 min. Skum marmeladen og lad den køle i 15 min.
Hældes på skoldede glas og opbevares køligt.
|
|
Opskriften er vist 21170 gange,
og udskrevet 519 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-09-04 19:39:35 Erstattede 100 g ingefær med 100 g hyben. Smagen af ingefær er stadig markant. Smager fuldstændigt fantastisk. God konsistens ( vigtigt at der holdes øje med at der er væske nok ) mens der koges. Jeg skar hyben og gulerødder småt og rev ingefæren. Dorthe - 2014-09-19 09:41:27 Enig med Mette. 100 g. ingefær er fint og 400 g. rørsukker er også nok. Mette - 2010-12-13 16:34:18 Den er vildt stærk og meget sød. 100 gr. Ingefær og 500 gr. sukker er nok. Så bliver den god. Stadig med bid på tungen. Laila - 2010-01-04 22:07:43 Jeg har erstattet hyben med mango, og syltesukkeret er erstattet med mørk rørsukker, så får marmeladen et flot mørk gylden farve. Super opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne