Ingeborgs originale jule appelsinmarmelade
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : Ulla Indsendt : Red : |
|
|
Hak appelsinerne med skræl - gerne økologiske - i kødhakker. Tilsæt koldt vand til der er 2 kg i alt. Kog blandingen godt sammen med det meste af sukkeret. Marmelit blandes med det sidste sukker og røres godt ud i den kogende masse - beregn 4 tsk. marmelit pr. kg
Tips: Omkring jul kan der købes de allerbedste appelsiner. Nogen gange, kan der købes friske pomerans, skift evt. en af appelsinerne ud med sådan en. Tilsæt sukker afhængig af hvor sød marmeladen ønskes. |
|
Opskriften er vist 6338 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne