Ingeborgs originale jule appelsinmarmelade

Ingeborgs originale jule appelsinmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ulla

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 appelsiner
10 dl.vand
600 g.sukker
8 tsk.marmelit
 
Opskrift:
Hak appelsinerne med skræl - gerne økologiske - i kødhakker. Tilsæt koldt vand til der er 2 kg i alt. Kog blandingen godt sammen med det meste af sukkeret. Marmelit blandes med det sidste sukker og røres godt ud i den kogende masse - beregn 4 tsk. marmelit pr. kg

Tips:

Omkring jul kan der købes de allerbedste appelsiner. Nogen gange, kan der købes friske pomerans, skift evt. en af appelsinerne ud med sådan en. Tilsæt sukker afhængig af hvor sød marmeladen ønskes.





karakterer:
Opskriften er vist 6338 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu