Pomeransmarmelade 02
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Pomerans Indsendt : Red : |
|
|
Skyld frugterne grundigt (især hvis de er sprøjtede) og skær dem i meget tynde skiver.
Læg frugtskiverne i en gryde, hæld vandet over og kog frugten ved svag varme ca. 20-30 minutter.
Tilsæt sukker og citronsyre og lad det koge op igen.
Tag gryden af varmen og tilsæt melantin (se forhold på posen) blandet med lidt af sukkeret.
Rør marmeladen igennem i 4-5 minutter og hæld den derefter i rene glas eller krukker, som lukkes til med det samme.
|
|
Opskriften er vist 11911 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne