Elsebeths appelsinmarmelade
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Birthe Indsendt : Red : |
|
|
Appelsinerne skæres i mindre stykker, evt. sten fjernes. Blendes med sukker og lidt juice. Koges ved svag varme i 15 min. med resten af juicen. Hvis man anvender spiritus, tilføjes det marmeladen et par minutter inden kogetiden er ovre. Vælges marmeladestivelse, blandes det med sukkeret inden kogning.
1/3 af sukkeret kan udskiftes med en god lynghonning, der tilføjes marmeladen et par minutter inden endt kogning. Tips: 1 liter appelsinjuice kan skiftes ud med 9 dl. juice og 1 dl. spiritus |
|
Opskriften er vist 2401 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne