Elsebeths appelsinmarmelade

Elsebeths appelsinmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 små glas

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Birthe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.ubehandlede appelsiner
1 kg.rørsukker
1 l.appelsinjuice
4 tsk.marmeladestivelse
 
Opskrift:
Appelsinerne skæres i mindre stykker, evt. sten fjernes. Blendes med sukker og lidt juice. Koges ved svag varme i 15 min. med resten af juicen. Hvis man anvender spiritus, tilføjes det marmeladen et par minutter inden kogetiden er ovre. Vælges marmeladestivelse, blandes det med sukkeret inden kogning.
1/3 af sukkeret kan udskiftes med en god lynghonning, der tilføjes marmeladen et par minutter inden endt kogning.

Tips:

1 liter appelsinjuice kan skiftes ud med 9 dl. juice og 1 dl. spiritus





karakterer:
Opskriften er vist 2401 gange,
og udskrevet 66 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu