Rababermarmelade med kvan
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : |
|
|
Rabarber og kvanstilke skæres i småbidder og en lage af vand, sukker og citron røres sammen og hældes over. Lad det stå og trække et par timer eller varm det ganske langsomt op med det samme. Småkog marmeladen ca. 15 minutter og smag den til før servering. Husk konserveringsmiddel, hvis den skal gemmes.
|
|
Opskriften er vist 23571 gange,
og udskrevet 487 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne