Fanømarmelade
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : IDC Indsendt : Red : |
|
|
Flå tomaterne og skær dem i stykker.
Riv citron og appelsinskal, og pres derefter saften fra. Brug evt. frugtkødet og skær det i stykker. Kog tomater, appelsiner, citroner, saft, frugtkød og kanel i ca. 5 - 10 min. Kom sukkeret i og kog videre ca 15 - 30 min. Der kan bruges ca. 3 tsk. marmelit til at tykne marmeladen med. Marmelit blandes med lidt sukker og drysses i marmeladen og koges med de sidste 2 min. Hældes på rene glas. Tips: Har man mange tomater i drivhuset er det en god måde at anvende dem på. Tomater flåes nemt ved at dyppe dem i kogende vand. |
|
Opskriften er vist 5441 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne