Blommemarmelade med amaretto
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Hæld vand og sukker i en gryde sammen med blommerne. Lad det stå og trække et par timer - rør af og til. Kog det langsomt op under omrøring. Når alt sukkeret er smeltet koges videre i ca. 10 min. til blommerne er møre, stadig under let omrøring. Tag blommerne op med en hulske og kom dem over i skoldede, atamon-skyllede glas. Kog lagen ind til den er tyktflydende. Skum lagen og tilsæt amaretto og atamon. Hæld lagen over blommerne. Lad glassene stå og køle lidt af før de lukkes.
Portionen giver ca. 1 liter marmelade.
|
|
Opskriften er vist 17633 gange,
og udskrevet 512 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-08-10 13:41:22 Husk lige at gi den lidt stivelse da den overhovede ikke kan blive tyktflydende ellers.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne