Violmarmelade
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Bring vand og sukker i kog og hold violerne i lagen. Riv æblerne fint og tilsæt dem under omrøring. Lad marmeladen simre til ædlerne er kogt møre. Smag til med citronsaft. De hakkede mandler varmes op i fløden. Hæld den varme flødemandelmasse i marmeladen. Smag eventuelt marmeladen til med lidt honning.
|
|
Opskriften er vist 8498 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne