Pæremarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Pærerne skrælles, blomst og kernehus fjernes.
Pærerne lægges efterhånden som de skrælles i koldt vand med lidt eddike i.
De tages op af vandet, kommes over i gryden og sættes over ilden med så meget gravers (tøt hvidvin) at de lige kan flyde deri. Pærerne koges så møre, at de let lader sig gnide gennem en grov sigte. Mosen vejes nu af, hældes i gryde og koges ind tillige med sukkeret under jævnlig omrøring, indtil marmeladen er kogt til en grød. Den fyldes i glas, belægges med papir og bindes til. Til denne portion kan der tilsættes skal af 1 citron, som koges sammen med sukkeret. |
|
Opskriften er vist 14351 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne